Laddar

Viktig match väntar Gantesbo

”Ser inte lysande ut nu innan”.

delningar

Efter ett längre uppehåll med jul och nyår väntar årets första match för Gantesbo IBK ikväll borta i Kallinge mot Karo.

– Ska jag vara ärlig ser det inte lysande ut nu innan. Vi har haft några få träningar under jul och nyår och vi har kanske snittat fem personer. Det är inte perfekt och samtidigt har vi en del nyckelpersoner som är borta. Men vi åker dit med ett fullt lag i alla fall, säger Andreas Hult.

Senast lagen möttes slutade det med vinst för Gantesbo IBK efter en jämn och tuff match.

– Det var ganska jämnt inledningsvis, sedan drog vi iväg. Karo är ett gäng som inte har någon egen spelidé utan det är långbollar som är deras taktik. Det kunde vi utnyttja ganska bra sist. Så länge vi kan stoppa det är det inte problem, men man vet aldrig, säger Andreas Hult.

Förra gången lagen möttes slutade det i en väldigt fysisk match.

– Förra matchen kantades av utvisningar. Det var lite annorlunda spel och ganska hårt. Jag hoppas att de har haft lika dåliga träningar som vi. Sedan är det en otroligt tråkig hall i Kallinge och det brukar alltid vara tufft där nere, säger Andreas Hult.

Andreas Hult tror på ett jämt möte även under fredagen.

– Jag tror att det blir en jämn match och att det blir något udda mål som kommer att avgöra till något av lagens fördel. De ligger bara 2 poäng före så om vi vinner så går vi om dem. Det är en viktig match och det känns skönt att komma igång igen, avslutar han.

Relaterade artiklar