Laddar

Verksamhet utökar: ”Jag brinner för det här”

Hon satsade allt och sa upp sig från jobbet – nu jobbar hon med det hon brinner för.

delningar

Tidigare i somras kunde 24Emmaboda.se berätta om att Gabriella Thörnkvists populära verksamhet, 2tjejertattoo i Vissefjärda höll på att växa sig för stor för den lilla boden på tomten – vilket fick tatueraren att börja med utbyggnaden av sin studio.

Två månader och många tusenlappar senare står Gabriellas nya studio näst intill klar.

– Det har gått snabbt, det är bara lite smågrejer som behöver fixas men sedan är det klart att köra igång verksamheten här, säger hon.

Från den lilla boden på 18 kvadratmeter på baksidan av huset till 42 kvadratmeter i den nya studion, ska från och med när det står klart, inrymma två tatuerare.

– Det är så att min kompis, som jag startade 2tjejertattoo med, kommer flytta in sin verksamhet hit. Vi kommer driva egna företag men samarbeta, säger Gabriella och fortsätter.

– För en tid tillbaka sa jag upp mig från mitt arbete och satsade fullhjärtat på det här. Det har gått väldigt bra och jag hoppas att vi kan fortsätta växa lite till med den nya lokalen.

På sex år har du gått från att starta med tatuering till att ha en ny och fräsch studio – hur känns det? – Det har gått fort och det mesta har man lärt sig själv under resans gång. Det är det här jag brinner för helt enkelt, avslutar Gabriella.

 

Relaterade artiklar