Laddar

”Var nog en av de bästa matcherna i år”

Lindås-Långasjö kommer från en av säsongens bästa insatser. Fredagens motståndare från en storförlust senast mot Pukeberg. "Det gäller att ligga i från start", säger coach Göran Gunnarsson.

delningar

Gullabo/Gullaboås har fått en tuff start på säsongen och ligger för tillfället på nedflyttningsplats. På fredagskvällen gästar man ett Lindås-Långasjö med tätkänning.

– Även om de ligger där nere så är det ett bra lag. Det gäller att ligga i från start. De kommer närmare sin nästa seger hela tiden, och vi ska se till att den inte kommer mot oss, säger tränare Göran Gunnarsson.

Senast mot Åseda var en rejäl urladdning för L-L – och man gick segrande ur striden med 3-0 i den svåra bortamatchen.

– Det var nog en av de bästa matcherna vi gjort i år, det var väldigt kul att se.

Till matchen mot G/G sakans alltjämt Christoffer Pumplun, Robert Pavic och Rasmus Elmgren. Ny på skadelistan är Henrik Wolf som åkt på en fraktur. Nu väntar operation och gips i ett antal veckor.

– Väldigt tråkigt. Han har gjort det väldigt bra när han fått chansen, säger Gunnarsson.

Vad vet du om Gullabo/Gullaboås? – Jag har ingen vidare koll på deras spelare, men jag kan tänka mig att de kommer ligga lågt och satsa på omställningar, med tanke på tabelläget.

Vad vill du se av ditt eget lag? – Att vi öser på och går in med en hundraprocentig inställning. Har vi det kan vi slå alla. Går vi in halvhjärtat däremot, kan vi få stryk av alla lag i den här serien.