Laddar

Stort slagsmål i Emmaboda – knivar och planka användes

Stort bråk utbröt i centrala Emmaboda under måndagskvällen, när ett 30-tal personer slogs och bråkade.

delningar

Under måndagskvällen larmades polis till centrala Emmaboda med anledning av ett storbråk som hade startats. Polisen fick skicka ett flertal polispatruller till Järnvägsgatan då det enligt de första rapporterna var ett 30-tal personer som bråkade med varandra.

– Det var ett 30-tal personer som bråkade med varandra. Alla slogs med alla i princip, säger polisens inre befäl Jörgen Gustavsson. 

När polisen kom till platsen hade ett flertal personer ur de båda grupperna redan lämnat men polisen kunde senare under kvällen höra näst intill alla vittnen som fanns på plats.

Enligt vittnen hade flera knivar använts i bråket och en blivit slagen med planka.

– Ambulansen var snabbt på plats men ingen hade som tur blivit knivstucken. En person fick föras till sjukhus med lindriga skador, säger Jörgen.

Vad som var upprinnelsen till själva storbråket är oklart. Ingen har gripits för själva händelsen men anmälningar om hot och misshandel har lämnats in från båda sidorna, uppger Jörgen Gustavsson.

– Vi fick in några anmälningar igår från båda sidorna om hot och misshandel. Så vi får sättas oss ner och utreda det här nu.

 

 

 

Relaterade artiklar