Laddar

Sociala medier intar Nöjeshuset i Emmaboda

Roadshow om den digitala världen ska lyfta företagandet i kommunen.

delningar

Kalmar Science parks roadshow "Framgång i en digital värld" pågår just nu i de medverkande kommunerna i RINK-projektet. Torsdagen den 15 november kommer roadshowen till Emmaboda och Nöjeshuset där alla företag kommer få ta del om hur man lyckas i den digitala världen.

- Det kommer att bli massor med bra och dåliga exempel tagna ur verkligheten och praktiska tips som underlättar. Vi välkomnar alla företag till träffen som vill veta mer hur man kan lyckas i en digital värld, säger näringslivutvecklare Ann-Christine Torgnyson.

Vid tillfället kommer besökarna också få träffa ett företag som finns med i Inkubatorn. Till nöjeshuset kommer William och Sebastian från Redrow VFX komma och berätta om sin inspirerande väg till framgång och vad det innebär att vara med i Kalmar Science Parks inkubatorprogram.

Emmaboda kommun har sedan RINK startade 2015 varit en del av det och har under hösten fått ett fortsättningsprojekt beviljat.

– Vi är mycket glada att vi kan vara med i detta partnerskap. Vi hade aldrig kunnat erbjuda detta utan denna samverkan andra kommuner i länet och Kalmar Science Park, säger Torgnyson och avslutar.

– Senare i november kommer jag att medverka vid antagningsmötet då ett Emmabodabaserat företag från vårt minikluster kommer antas till förinkubatorn. Vi hoppas nu på tredje gången gillt och att vi denna gång har hittat ett företag som har potential att gå hela vägen.

Relaterade artiklar