Laddar

Skador och avstängningar stör inför omstarten

I bortamatchen på Myresjöhus Arena avgjorde ynglingen efter ett dröminhopp. I fredagens returmöte saknas den unge matchvinnaren.

delningar

Lindås-Långasjös talang Noah Magnusson har gjort en rad starka insatser under vårsäsongen. Inte minst borta mot Rejban i säsongsinledningen, när han hoppade in och avgjorde med matchens enda mål i slutminuten.

– Det var ett fantastiskt inhopp han gjorde Noah, och det är så kul att se de unga killarna som hela tiden utvecklas och blir bättre, säger coach Göran Gunnarsson.

Inför fredagens omstart i den södra fyran saknas ett gäng tunga pjäser. Dan Ask är avstängd, Noah Magnusson och Victor Gunnarsson skadade sig i senaste b-lagsmatchen och Henrik Wolf är långtidsskadad.

– Det är så det har varit under stora delar av säsongen och något vi får leva med. Det är inte mycket att göra åt. Det är verkligen synd med Henrik (Wolf) där, som var väldigt på gång innan han bröt ett ben i foten. Han hade vi behövt i höst. Nu är säsongen slut för hans del, tyvärr.

Istället för att låta sig nedslås av de tunga återbuden väljer Gunnarsson att se det från den ljusa sidan.

– Det betyder att våra unga spelare får chansen och vi kommer antagligen starta med ett par av dem redan på fredag (läs i kväll).