SILLY-SEASON: Nästa prestigevärvning för Kalmar City BK: "Otroligt stolta"

Foto: Mirza Begovic

"En spelare med hjärtat på rätt plats"

delningar

Under fredagen hämtade Kalmar City BK in Karwan Delashob från Lindsdals IF. Under lördagen presenterade man Shaho Abdulahian från Kalmar AIK.

Klubben har skrivit följande på sin facebooksida:

"Vi är otroligt stolta och glada över att kunna presentera nästa nyförvärv som är en av de bästa anfallarna i lokalfotbollen. Shaho har varit en notorisk målskytt i Kalmar AIK säsong efter säsong och levererat poäng på löpande band. Shaho är en spelare med hjärtat på rätt plats som är respekterad och älskad av alla människor i sin omgivning. Vi har väntat länge på den här underskriften och nu är den äntligen på plats".

Kalmar city BK har nu satt press på sig att prestera och enligt uppgifter till 24Kalmar så kommer fler spelare att presenteras under frimånaden till divison 6-klubben. Shaho har spelat hela sju säsonger i Kalmar AIK, men känner att det är dags för något nytt.

– Flera av mina barndomsvänner är i City och de har frågat sedan en tid tillbaka. Nu tänkte jag, varför inte, det kan bli kul att spela tillsammans med massa vänner igen. Jag tackade nej till flera lag dessutom. Men jag ville vara med och hjälpa City att gå upp och jag hoppas att vi kan göra det, säger Shaho.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar