Laddar

Säsongspremiär för Lindås-Långasjö: ”Det är ut och kriga som gäller”

Startar säsongen med en bortamatch.

delningar

Efter en förhållandevis lång försäsong drar nu seriespelet igång och nu på lördag spelas LindåsLångasjö FF premiärmatchen. Det blir en bortamatch mot Vislanda IF som drar igång säsongen för Emmabodalaget.

– Det börjar kännas bättre och bättre, jag kan inte säga något annat. Vi har lite på skadelistan, men det har väl alla lag, säger Göran Gunnarsson, tränare.

Sedan förra säsongen har en del ändrats i lagets uppställning. Man har bland annat tappat Jesper Sjöfors som gått till Nybro och samtidigt förstärkt truppen med den tidigare Emmaboda IS-spelaren Adam Nordström.

– Han har gått in bra i laget. I övrigt är laguppställningen sig ganska lik jämfört med förra året, säger Göran Gunnarsson.

Samtidigt tror han att det kommer att bli en tuff säsong för Lindås-Långasjö.

– Jag vet att lagen i Växjöserien är jättebra generellt. Så det är att kriga i 90 minuter varje match som gäller, det kommer inte att ges någonting. Vi vill vara med och irritera och spela så bra vi kan. I år känns det som det bara finns en halva på hela serien och det känns som en rolig utmaning, säger Göran Gunnarsson.

Göran Gunnarsson säger att det känns bra att komma igång igen.

– Det ska bli väldigt roligt att komma igång. Att få känslan av nervositet innan premiär är alltid roligt. Men vi får se hur långt vi räcker. Vi hoppas att vi kan vara med och fajtas. Vi är inte riktigt där vi adr hoppats men vi vi börjar närma oss, avslutar han.

Relaterade artiklar