Rasim Reiz klar för lokal klubb: "Klass rakt igenom"

2010 vann han skytteligan i Division 3 överlägset och hade allsvenska ögon på sig, nu ska han göra mål i division 6.

delningar

Det är IFK Kåremo som till sitt nya truppbygge lyckats knyta till sig 30-årige anfallaren Rasim Reiz. För tillfället bor Rasim i Stockholm men planerar att vara "hemma" i Kalmar en hel del och då kommer han ha möjligheten att spela för Kåremo. Ett tillskott

– Han kommer att vara med och spela en del. I honom är det klass rakt igenom. Vi har tecknat ett avtal där han får representera oss också, säger Camil Isic, ny huvudtränare i IFK Kåremo.

Camil Isic har tidigare spelat med Rasim i flera klubbar. Därav valet av klubb för Rasim.

– Nu när möjligheten dyker upp så är det klart jag ställer upp för att hjälpa laget till framgång. Vi har synkat scheman så det varken krockar med mitt jobb, kommenteringen av Division 1 eller matcherna med Vasastan BK här i Stockholm, säger Rasim.

Rasim Reiz hoppas kunna hjälpa till även vid sidan av planen.

– Jag har även hjälpt till med olika typer av administrativt arbete under försäsongen nu för att se till så Camil och Christian Petersson som driver laget får lägga all energi på det, förklarar Rasim.

Den lokala profilen ser det som en chans att få komma hem ibland och spela på naturgräs.

– Jag ser även fram emot att få möta lite gamla lokala lirare och att få komma iväg från konstgräsmardrömmen här uppe i Stockholm. Det är skönt att få känna på fantastiska gräsplaner nere i de djupaste skogarna i Småland, säger Rasim.

IFK Kåremo har tagit in flera starka namn och ser ut att kunna bli ett topplag i division 6.

– Laget ser väldigt spännande ut. Camil har en tydlig spelidé och har fått in några riktigt bra spelare. Om han lyckas motivera mig till max återstå att se, men om så är fallet så kan det bli ett riktigt roligt år för Kåremo, avslutar Reiz.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar