Premiär för barnloppis i Broakulla

Broakulla - Foto: Faton Pasho

Föreningen hoppas på succé inför söndagens första barnloppis: "Finns mycket barn i Broakulla".

delningar

På söndag arrangerar Folkets hus-föreningen i Broakulla sin allra första barnloppis. Inför söndagens evenemang i Broakulla Folkets hus har föreningens medlemmar laddat upp ordentligt.

– Vi har bjudit in allmänheten att boka ett bord och sälja av det man inte behöver längre. Det är första gången vi gör det här och vi hoppas givetvis att det blir en stor succé, säger Jessica Roos och fortsätter.

– I Broakulla finns det väldigt mycket barn och det har blivit en jätteökning på senare tid, vilket är roligt. Så istället för att köpa nytt och lägga på hög så tänkte vi att vi kan ordna en barnloppis så att saker man inte behöver längre kan komma till nytta någon annanstans.

Under dagen kommer det att finnas leksaker, kläder, barnvagnar och andra intressanta ting för barnfamiljer.

– Vi har plats för ett 40-tal bord men det tror jag är lite väl optimistiskt. Vi har i dagsläget tio bord bokade och sedan kan man ju hoppas att det blir fullt men det är en bra början, säger hon och avslutar.

– Vi hoppas att det kommer folk och fyndar lite grejer. Vill man inte det så kommer vi att ha en old school-servering där det kommer gå att fika också.

Loppisen börjar klockan 10.00 och avslutas 14.00.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar