Nystart för restaurangen – paret ska satsa på kvalité

Evelina Hjalmarsson och Thomas Herbertsson.

Nöjeshusets ägare tar över restaurangen: "Vi öppnar i egen regi".

delningar

För knappt ett år sedan tog entreprenören Thomas Herbertsson, tillsammans med Evelina Hjalmarsson över Emmabodas största nöjeshus och regionens mötesplats för event med bland annat gokart, bowling och andra nöjen Lokstallsgatan 1 i Emmaboda.

Efter en större renovering kunde paret tillsammans med andra aktörer öppna upp portarna till Nöjeshuset och dess restaurang. Nyheter som lasergame, 25-kamp och andra nöjen presenterades i samband med nyöppningen.

Samarbetet gick dock inte så som det var tänkt med restaurangägarna så parterna skiljdes åt i januari.

Istället beslutade sig Thomas och Evelina att nystarta i egen regi.

– Vi kommer att ha en nytändning på Nöjeshuset den 14 februari då vi öppnar restaurangen i egen regi. Vi kommer att ha erbjudande den dagen där vi bjuder på bowling, säger Thomas och fortsätter.

– Vi har alltid sagt at vi vill stå för våra kunders helhetslösning och det ska vi nu göra. Vi vill kunna garantera matkvalitén för våra kunder.

Till den nystartade restaurangen har det anställts två erfarna kockar från trakten där det kommer att serveras vällagad mat.

– Vi ville ha två kockar som vi vet lagar bra mat. Vi har dessutom slängt in en pizzaugn där vi kommer att erbjuda grymt exklusiva pizzor med bland annat scampi, rökt viltkött och kantareller säger han och fortsätter.

– Vi kommer inte att ha en stor meny men den menyn vi kommer presentera kommer att vara vällagad med delvis lokala råvaror.

Under vilka tider kommer restaurangen att vara öppen?

– Det kommer inte bli någon lunchservering då vi inte vill konkurrera med matutbudet i Emmaboda utan istället vill vi vara ett komplement och börja servera lite senare under dagen och kvällen, säger han och avslutar.

– Vi ser fram emot det här och faller det väl ut, så som jag tror att det kommer göra så har vi stora framtidsplaner framöver. Vi kommer givetvis att köra på med musikquiz och olika familjekvällar.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar