Nöjeshuset och KRIS arrangerar turnering i Emmaboda: ”En rolig grej”. - Nyheter i Emmaboda - 24 timmar om dygnet - Helt gratis!

Laddar

Nöjeshuset och KRIS arrangerar turnering i Emmaboda: ”En rolig grej”.

Emmabodas bubbel ball-mästare ska utses.

delningar

Det var i början av året som det startades en KRIS-förening i Emmaboda, något som 24Emmaboda har rapporterat om tidigare. Nu ska den nystartade föreningen, i ett samarbete med Nöjeshuset AB, anordna sitt första evenemang – en bubble ball turnering i Emmaboda sporthall.

– Vi får vår föreningslokal klar i april och sedan kommer vi att arrangera flera aktiviteter, säger Patrik White vid KRIS Emmaboda.

Bubble-ball turneringen äger rum den 20 april i Emmaboda sporthall och redan nu är flera lag anmälda – men arrangörerna hoppas på fler.

– Vi gör det här för att det är en rolig grej för Emmabodaborna, sedan vill vi uppmärksamma att KRIS startat i kommunen. Det är alltid roligt när det händer grejer, säger Thomas Herbertsson vid Nöjeshuset.

Matcherna kommer att spelas fyra mot fyra i två gånger fem minuter. Och varje lag bör bestå av mellan fem och åtta personer. – Alla får anmäla ett lag, det enda som krävs är att man är över 15 år gammal och vill man inte delta själv hoppas vi att man kommer och kollar. Det kommer att vara gratis entré, säger Thomas Herbertsson.

KRIS står för kriminellas revansch i samhället. Och föreningen har fler aktiviteter på gång framöver. Bland annat ska de finnas närvarande vid festivalen i sommar. – Jag har varit kriminell hela livet fram till för två år sedan. Det är klart att det är speciellt att starta detta i Emmaboda när det är här man varit och härjat som kriminell, men jag har bara fått positiv respons för det här, avslutar Patrik White.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenskars semestervanor

Varje år utförs en undersökning där ett stort antal svenskar frågas ut om sina resvanor.