Laddar

Näringslivet i Emmaboda tar fart via Facebook

På tisdagen startade Emmaboda kommun en Facebooksida för näringslivsfrågor. Redan på onsdagen hade sidan fått över 100 följare. "Det har gått över förväntan", säger näringslivsutvecklaren Ann-Christine Torgnyson.

delningar

På tisdagsmorgonen startades Näringsliv i Emmaboda upp på Facebook. En sida som näringslivsutvecklaren i Emmaboda kommun, Ann-Christin Torgnyson administrerar, med hjälp av kommunchefen Anette Strömblad.

– Tanken är att nå ut till en bred målgrupp. Många finns på Facebook, självklart inte alla, men det är en bra kanal att få ut information och tips som väldigt många kan få ta del av extremt snabbt, säger Ann-Christin Torgnyson.

På onsdagskvällen hade sidan över 100 följare och strax under 100 ”gillare”.

– Det har gått över förväntan. Det är jättekul med intresset kring sidan och vi hoppas att vi kan vara med och bidra till ett bättre företagsklimat i Emmaboda med alla tips och snabb information.

Vad innebär det här för den enskilde medborgaren eller företagaren i Emmaboda? – Man kommer få ta del av information, utbildningar, kurser och mycket annat nyttigt väldigt snabbt och enkelt. Jag tror det här kommer bli ett lyft för oss.