Laddar

Vaknade för sent: ”Avgörs verkligen i sista minuten”

Nybro IBK åkte på ytterligare en förlust samtidigt som FBC Kalmarsund U tog ett steg framåt i kvällens lokalinnebandy.

delningar

Division 2 Herrar

Carlshamns IBK – FBC Kalmarsund Ungdom 5-10 (1-1, 2-3, 2-6)

Mål FBC Kalmarsund: Markus Karlsson 2, Adam Jonsson 2, Melvin Hallström 2, Jens Linde, Johannes Sjögren, Albin Jakobsson & Jesper

Elias Andersson, tränare FBC: ”Vi spelar fin innebandy och matchen är väldigt hackigt men vi visar en jäkligt bra lagmoral. De hänger med i 40 minuter men i sista perioden orkar de inte med oss. Vi gasar på och det lossnar för oss. Innan har vi haft lite svårt för att sätta målen men idag släpper det en tyngd från axlarna. Vi har spelat många matcher där vi gör fina prestationer i sista perioden och det beror nog på att vi har unga grabbar som har en bra grundfysik. Idag är det många som gör fina prestationer och kollekivet förtjänar beröm med en extra klapp på axeln till Victor Johansson i mål.”

 

Nybro IBK – Hovshaga AIF 2-4 (0-1, 0-2, 2-1)

Mål Nybro: André Nilsson & Simon Eriksson

André Nilsson, spelare Nybro: ”Det är en tung förlust. Jag tycker vi är det bättre laget, eller åtminstone väldigt lika. Det avgörs verkligen i sista minuten känns det som. Tappar man lite i markeringen mot ett så här bra lag så smäller det. Vi satt där ute i omklädningsrummet inför sista perioden och ingen hade gett upp, vi kände att vi kunde vinna och knöt näven. Jag tycker vi gör en bra match rakt igenom bara att bollen inte vill in. Vi behöver vara mer säkra i avsluten och sätta våra lägen helt enkelt.”

 

Division 3 Herrar

Väckelsångs IK – SSG 5-4 (0-1, 1-1, 4-2)

Mål SSG: Charlie Nilsson 2 & Patrik Idensjö 2

 

Division 4 Herrar

Jämjö IBK – Ljungbyholms GOIF

 

Gantesbo IBK – Märserum IBK 5-6 (2-4, 1-0, 2-2)

Mål Gantesbo: Jon Eriksson 2, Mattias Evaldsson 1 & Jesper Sjöfors

Relaterade artiklar