Laddar

Lokalfotbollen: "Jävligt skönt med seger i dag"

Foto: Arkiv

Så gick det i damernas lokalfotbollsmatcher.

delningar

Div 1 Södra Götaland, Damer:

Färjestadens GOIF - Eskilsminne IF 6-1 (0-0)

Målskyttar Färjestaden: Lina Malmberg 2, Hilda Nilsson, Ofelia Medhammar 2 & Camilla Näslund

Division 3 SÖ Damer:

Kristianopels GoIF - Mörbylånga GOIF 3-2 (1-0)

Målskyttar Kristianopel: Maria Strågesjö 2 & Frida Karlsson

Målskyttar Mörbylånga: Elina Nilsson & Therese Trofast

IFK Borgholm - Smedby/Trekanten 3-1 (1-0)

Målskyttar Borgholm: Josefin Nilsson 2 & Sandra Nilsson

Målskyttar Smedby/Trekanten: Emmie Ragnarsson

Andreas Prins, tränare Borgholm: "Det blev poäng och det var viktigast i dag. Först halvlek var det mycket chanser åt bägge håll men Johanna (Koefoed) gör det väldigt bra och håller igen. Sedan gör Josse (Josefin Nilsson) mål i 45:e minuten vilket var väldigt lägligt precis innan pausvila.

Vi går sedan ut och fortsätter kämpar på i andra halvlek i värmen. Trekanten var inte dåliga utan de spelar väldigt bra men dock var det jävligt skönt med seger i dag. Det var en härlig laginsats där alla har en bra inställning och ställer upp för varandra. Gott för självförtroendet med seger och framförallt bra att ta ett steg nu och plocka ikapp sex poäng på Mörbylånga i toppen."

Matchens lirare, Josefin Nilsson: "Nu när vi har flyttat ner henne på mitten är hon som ett kärnkraftverk. Hon är stenhård i både kropp och psyket. När hon bestämt sig för att trampa så trampar hon. Och när hon gör det från mitten blir det farligt varenda jäkla gång. Hon gillar när det är lite kamp så det känns bra att vi börjat hitta en plats åt henne i laget. Och i dag gör hon helt klart en jäkla bra insats."

Relaterade artiklar