Laddar

LOKALBOLLEN: "Hade vi fått spela fem minuter till så"

Kalmar Södra kände att de var på väg mot att spela hem en poäng men Pukeberg stod emot och tog hem segern i kvällens lokalboll.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

DIVISION 4 ÖSTRA

Pukebergs BK - Kalmar Södra IF 2-1 (0-0)

Mål Pukeberg: Simon Johnsson & Ludvig Ingelsson

Mål Kalmar Södra: Pontus Sörensson

Philip Rosqvist, tränare, Pukeberg: "Vår bästa period kom på början av andra halvlek. Under en kvart lyckas vi göra både ett och två mål vilket räckte till en seger. Vi var lite svagare i första halvlek där vi inte drev på som vi kan göra men jag är nöjd med andra så det kändes som en välförtjänt seger. Sen får de ett slumpmål mot slutet men det är sånt som händer. Det känns skönt med tre poäng."

Johan Mosén, tränare Kalmar Södra: Vi är inte så nöjda med förlusten, såklart. Pukeberg är ett väldigt bra lag, det ska man veta, så på det sättet är det ingen skam att förlora mot dem på bortaplan. Men jag tycker att det borde blivit oavgjort då jag tycker att vi var med i matchen. Vi var bra i första halvlek men i andra kunde Pukeberg kombinera sig fram och skapade lägen. Vi tycker att vi ska ha en straff som vi inte får och vårt mål kommer för sent in i matchen. Hade vi fått spela fem minuter till så hade vi nog gjort ett till."

Matchens lirare, Pukeberg: "Rasmus Jonsson och Jonathan Söderberg, vår vänsterback och vänstermittfältare, vänsterkanten var vass idag."

Matchens lirare Kalmar Södra: "Johan Augustson och Vidar Petersson gör ett jäkla bra jobb."

DIVISION 6 KALMAR/ÖLAND

S:t Sigfrids IF - Bergkvara AIF 5-0 (1-0)

Mål S:t Sigfrid: Jesper Wallin 2, Adam Krim, Christofer Nilsson & Robin Lindahl

Relaterade artiklar