Laddar

JÄTTEBILDEXTRA: Så var den sista Emmabodafestivalen

En epok har gått i graven. Se vårt bildspel från de sista dygnen i Emmabodafestivalens historia.

delningar

Under lördagen var det blandade känslor och en salig bergochdalbana hos besökarna på Emmabodafestivalen, för många var det sjätte dagen och energin började ta slut, hos andra var det ledsna miner över tanken på att det är sista året festivalen arrangeras, men det fanns de tappra själarna som sög ur den sista energin de hade och dansade natten lång till de sista artisterna som någonsin spelar på Emmabodafestivalen.

Little Jinder var den sista att spela på ”Ängen” som är den största scenen på området, det gjorde hon med bravader och det spreds glädje och kärlek i publikhavet som sjöng allsång till alla hennes låtar. Uppträdandet avslutades med att alla formade sina händer som hjärtan tillsammans med Jinder som stod på scenen.

En annan grupp som stod på scenen i skogen under tidigare kväll var Hov1 som består av fyra grabbar. De började sitt uppträdande med att berätta att för två somrar sedan befann de sig själva på campingområdet och dansade bakom kravallstängslet, och ett år senare, förra året stod de på scenen.

Under natten blev det återigen laserfest i skogen när DJ:n Snails körde, mycket dans och moshpits blev det under timmen i skogen.