Laddar

Intensiv månad väntar – 15 utgående kontrakt i Kalmar FF

Med två omgångar kvar av allsvenskan sitter 14 spelare och en ledare på utgående kontrakt med Kalmar FF.

delningar

Det kommer bli en intensiv novembermånad för Kalmar FF:s sportchef Thomas Andersson-Borstam. Totalt har föreningen 14 spelare med utgående kontrakt. Dessutom sitter assisterande tränaren Henrik Rydström på ett kontrakt som löper ut senare i år.

– Vi har bestämt i föreningen att vi måste vara helt säkra på vår serietillhörighet innan vi kommer till någon form av avslut inför nästa år. Just nu är det vi har fullt fokus på nu. Det är där vi är. Än så länge plockar vi inte ner några bollar eller kommer till några avslut, säger Thomas Andersson-Borstam till Fotbollskanalen.

Sportchefens ambition är att ha merparten av spelarkontrakten i hamn innan laget går på semester.

– November blir en väldigt intensiv månad i så fall, att sätta allt på plats. Man vill sätta saker på plats innan man skiljs åt för semestermånaden, då vill man ha merparten av det befintliga klart. Det är väl grovplaneringen, sedan får vi se om vi lyckas med det, säger Borstam-Andersson till Fotbollskanalen.

I dag har Kalmar FF hela 35 kontrakterade a-lagsspelare.

Alla med utgående kontrakt i Kalmar FF: Lucas Hägg-Johansson Marko Biskupovic Stefan Larsson Anton Maikkula Adel Ziarat Rasmus Elm Filip Sachpekidis Jonathan Ring Philip Hellquist David Elm Romario Papa Diouf Erton Fejzullahu Melker Hallberg (på lån från Udinese) Henrik Rydström

Relaterade artiklar