Laddar

Insatser för näringslivet ska prisas ytterligare

För en vecka sedan delades en rad priser ut på Emmabodadagens gala. Till nästa år kommer Företagarna instifta två nya priser. "Viktigt att uppmärksamma."

delningar

Förra tisdagen delade Företagarna ut priset till årets företagare i Emmaboda kommun. Pristagare den här gången blev KNPP Bygghjälpen och Kjell Nilsson och Mikael Karlsson.

Till nästa år är tanken att Företagarna ska instifta två nya priser, varav ett av dem kommer gå till en politiker eller tjänsteman som gör bra insatser för näringslivsklimatet i Emmaboda.

– Vi tycker att det finns politiker och tjänstemän som gör ett jättebra jobb. Så varför ska vi inte uppmärksamma dem, frågar sig Thomas Gustafsson, ordförande i Företagarna.

Han berättar vidare att det andra priset ännu inte är bestämt vad det ska gälla, men att det inte är omöjligt att det blir någon någon form av ”uppstickarpris”.

– Det är roligt med fler priser och att de som gör ett bra jobb får uppskattning. Därför tycker vi det är viktigt att uppmärksamma dem ur vår synvinkel, säger Gustafsson.