Laddar

Inbytte Magnusson imponerade stort

"Jag är nöjd med min insats" säger unga KFF:aren efter matchen.

delningar

Nils Frölings första allsvenska match från start började på bästa tänkbara vis. Efter att ha skapat många lägen i tidigt skede stod han sedan för matchens enda mål när Kalmar FF vann med 1–0 mot IK Sirius.

Men efter 31 minuter byttes 18-åringen ut efter skada och ersattes av 19-åriga Isak Magnusson som också imponerade stort under måndagskvällen.

– Jag tycker det gick helt okej i dag. Men eftersom det var ett inhopp blev det inte så mycket uppvärmning för min del, men jag är nöjd med min insats, säger Isak Magnusson.

Hur tänkte du när ditt namn ropades upp?

– Jag var lite beredd på det för det var lite oklart med både Chima och Nils där om de kunde fortsätta. Så jag var ganska redo på att hoppa in ändå.

Unga KFF:aren spelade med ett högt tempo och skapade mycket chanser. Han var så när att kamma hem en assist efter att ha spelat fram Papa Diouf precis framför Joakim Wulff i Sirius kasse.

Från start till slut spelade han väldigt fysiskt och fick med sig flera frisparkar och låg även bakom några av bortalagets kort.

– Det är ett fysiskt lag Sirius och då gäller det att man är mentalt redo att gå in och smälla på direkt. Och det hade jag förberett mig på sedan innan.

Har du några förhoppningar att få spela nästa match?

– För mig gäller det bara att jobba på. Jag gör det jag kan på träningarna och sedan är det upp till Nanne att välja vilka som startar. Mycket mer är så kan jag inte att göra.

Relaterade artiklar