Laddar

HÖSTLOVS-EXTRA: Det händer i kommunen

Mängder med aktiviteter i höstrusket.

delningar

Nästa vecka är det höstlov i Emmaboda kommun och under veckan händer det därför lite extra på orten. Här är aktiviteterna under höstlovsveckan!

Spökkväll i simhallen: Onsdagen den 1 november klokan 17.00 -19.45 intar häxor och troll simhallen. Det bjuds på häxbål och en kuslig stämning utlovas.

Konsert med Sofia Nylander/Lionessa: Sofia Nylander har bland annat tidigare synts i Pridesammanhang runt om i landet under sitt artistnamn Lionessa. Under onsdagen den 1 november håller hon en gratiskonsert på Emmaboda Bibliotek klockan 18.30

Kortfilmsworkshop: Torsdagen den 2 november hålls en gratis kortfilmsworkshop med Kulturskolan i Emmaboda. Föranmälan krävs.

Kurs i Arabisk dans:  Den 2 november arrangeras en gratiskurs i Arabisk dans på Kulturskolan i Emmaboda klockan 11.00. Personer från 13 år och uppåt är välkomna att delta. Föranmälan krävs.

Konsert med Tjuvjakt: Den tredje november uppträder Tjuvjakt i B.hallen på Emmaboda Sporthall. Dj Steve Budget spelar musik. Eventet arrangeras av Emmaboda fritidsgård och är drog och alkoholfritt. Insläpp 19.30

Bio: Vissefjärda Bio, Åfors Folkets hus och Emmaboda Folkets hus visar biofilmer under hela veckan. Gratis för de minsta.

Relaterade artiklar