Hon öppnar upp ladan i Triberga: "Något för alla"

Hon slår på stort under Skördefesten: "Trubadur, mat och konst på plats".

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Onsdagen den 26 september invigs Sveriges största skördefest i hamnen i Böda. Sedan följer fem roliga men hektiska dagar när det bjuds på en rad olika evenemang, aktiviteter och utställningar.

En som kommer att finnas på plats är konstnären Anna Fridström. Tillsammans med Ronny Waltersson, Ann-Gret Fridström och Diana Linnér kommer Anna att öppna upp Oldergaardens konstlada i Triberga och bjuda på en hel del roligheter.

– Det är andra året som jag själv håller i det. Vi kommer att ha ett galleri med tavlor, grafik och glas. Fotografen Ronny Waltersson kommer ställa ut sitt och sedan Ann-Gret Fridström. Dessutom kommer vi att ha två trubadurer på plats som kommer att spela musik, säger hon och fortsätter.

– Vi testade konceptet förra året och det uppskattades. Vi hade stora ytor och en helt öppen lada. Det var mer än vad folk hade förväntat sig.

Utbudet under skördefesten är stort och nu hoppas konstnären som håller på med spraykonst också, att gästerna väljer södra Öland.

– Vi hade flera tusen besökare förra året och hoppas att vi får något liknande i år också. Anledningen till att man ska besöka oss är för att vi har någonting som passar alla, stora som små och jag hoppas verkligen att besökarna hittar ner till oss, avslutar hon.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar