Efter bränderna – polisen vädjar om allmänheten hjälp

Polisen har via sin lokala Facebooksida nu gått ut för att nå allmänheten.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Under förra veckan har hela fyra bränder i inträffat i Vissefjärda. Polisens utredning av bränderna pågår just nu för tillfället och tros ha ett samband. De leds från Kalmar enligt gällande rutiner. Polisens yttre personal har nu Vissefjärda som ett högt prioriterat område och har därför just nu en relativ hög närvaro i området.

Så sent som på tisdagsmorgonen inträffade en fjärde brand. Man är inte säker på om man kan koppla ihop branden med de tidigare. Men man tror kunna komma att göra det i snart.

– Vi vet bara att det varit en ny brand. Vi väntar på en teknisk undersökning för att se om det kan finnas någon naturlig brandorsak. Om det inte gör det kommer vi lyfta in den i den utredningen som pågår. Det finns ingen el kopplad så det borde inte finnas någon naturlig brandorsak iallafall, säger Robert Loeffel, presstalesperson för polisen.

Nu vädjar man också till allmänheten om iakttagelser som kan ha att göra med dessa händelser. Om man har information kring ärendet vill polisen kontaktas via 114 14 eller ett webbformulär.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar