Laddar

BILDEXTRA: Nyrenoverade Apoteket invigdes i Emmaboda

Kommunchef Anette Strömblad och näringslivsutvecklare Ann-Christin Torgnyson fanns på plats när Linda-Maria Erlandsson med personal öppnade dörrarna till de nya lokalerna.

delningar

År 1996 flyttade Apoteket till Rådhusgatan i Emmaboda. Sedan dess har den nuvarande lokalen intill Coop sett likadan ut fram tills nu. Efter 22 år i tjänst har lokalen fått sig en total makeover när den på torsdagen invigdes av personalen.

Under torsdagsmorgonen hade Apotekschef Linda-Marie Erlandsson med personal samlats för att hälsa ett tiotal personer välkomna innan de nyrenoverade lokalerna invigdes.

– Vi har länge önskat en renovering av lokalerna då de var små och slitna. Under hösten här har Apoteksgruppen möjliggjort för en renovering där vi har fått en dubblerad kundyta med dubbelt så många produkter, säger Linda-Marie och fortsätter.

– Vi är oerhört tacksamma, stolta och väldigt ödmjuka för att ha fått den här renoveringen av Apoteksgruppen och även tacksamma för alla Emmabodabor som har väntat.

Under invigningen fanns även kommunchef Anette Strömblad och näringslivsutvecklare Ann-Christin Torgnyson på plats för att gratulera till de nyrenoverade lokalerna.

– Det har varit ett mycket intensivt arbete med att få allt på plats på kortast möjliga tid. Tack vare engagerade medarbetare och flera timanställda kunde vi öppna på planerad tid. Vissa detaljer återstår men det mesta är klart, avslutar Linda-Marie.

På Apoteksgruppen Emmaboda finns det numera en utgångskassa för receptfria köp och receptkassorna är placerade längre in i lokalen för mer diskret service.

Relaterade artiklar