Laddar

Betygen: Hägg-Johansson höll siffrorna nere

Målvakten Lucas Hägg-Johansson släppte två bollar förbi sig – ändå var han KFF:s bäste spelare i förlustmatchen mot IFK Norrköping.

delningar

Lucas Hägg-Johansson 5

Klassräddningar på Moberg Karlssons och Sebastian Anderssons frilägen. Nekade även Telo i matchens sista spelminut. Inte mycket att göra på något av målen. Höll siffrorna nere.

Anton Maikkula 2

Fick spela på ovana positioner matchen igenom men gjorde det okej, framför allt i första halvlek. Tröttnade betänkligt i andra och lämnade högerkanten öppen för Eliasson.

Marko Biskupovic 3

Hade för det mesta koll på IFK-anfallarna när bollarna var på marken men var ovanligt svag i huvudspelet.

Viktor Elm 3

Fick fram en tå vid flera tillfällen i första. Hade ingen chans att briljera i passningsspelet då egna laget knappt ägde bollen.

Markus Thorbjörnsson 3

Skötte sitt som central försvarare i första. Klev ut till vänster i andra och hade det ganska lugnt på sin kant. Hängde inte med upp offensivt.

Emin Nouri 2

Inledde till vänster i backlinjen men gick i andra över på vanliga högebackspositionen. Hade väldiga problem med kvicke Eliasson som gång på gång trampade förbi, bland annat vid 2–0-målet. Varnad och missar matchen mot Östersund.

Romario 4

Spelade i den defensiva mittfältsrollen på mitten och hade det ganska lugnt då IFK hellre attackerade på kanterna. Höll bra i bollen vid ett par tillfällen och stod även för en del fina brytningar. Sköt i stolpen i början av matchen. Överlägset bäste utespelare i KFF.

Tobias Eriksson (ut 45) 2

Tappade bollen farligt vid ett tillfälle i inledningen. Missade även markeringen vid 1–0 när Fjoluson tilläts nicka bollen i mål på en hörna. Utgick lårskadad innan paus.

Mahmoud Eid (ut 63) 2

Spelade fint fram Edvin Crona i djupet precis innan paus. I övrigt tämligen osynlig. Utbytt och möjligtvis skadad.

Svante Ingelsson 2

Inledde piggt men försvann snabbt ur matchbilden. Gjorde inget avtryck alls. Ser ut att sakna självförtroende.

Edvin Crona (ut 73) 2

Ljungbyholmssonen kämpade och slet men fick inte mycket uträttat. Spelade fram Johansson i slutet av första men vägde för lätt i flera situationer. Fick värdefull rutin. Utbytt.

Calle Johansson (in 45) 2

Fick jätteläge direkt när han kom in men blev knuffad i skottögonblicket och borde fått straff. Hade det annars kämpigt och fick inte tag i varken boll eller motståndare. Vägde för lätt i flera närkamper.

Filip Sachpekidis (in 63) 3

Kom in centralt på mittfältet och låg oftast rätt. Lyckades dock inte skapa någon riktig farlighet.

Isak Magnusson (in 73)

Debuterade i allsvenskan. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Betygsskala: 1 – Usel 2 – Dålig 3 – Icke godkänd 4 – Godkänd 5 – Bra 6 – Mycket bra 7 – Lysande 8 – Världsklass

Relaterade artiklar