Ägarna storsatsar på Nöjeshuset i höst

Stora planer för Nöjeshuset i Emmaboda: "Vi inleder lite smått redan i sommar".

delningar

Det var för cirka ett år sedan det stod klart att Tomas Herbertsson och Evelina Hjalmarsson från Nöjeshuset AB skulle ta över Nöjesindustrin i Emmaboda.

Duon flyttade in i början av augusti förra året och har sedan dess utvecklat huset till en helhetspaket för de nöjessugna.

– Det har gått väldigt fort framåt och vi är nöjda än så länge. Vi tog över restaurangen i egen regi och allt har flutit på bra, säger Tomas Herbertsson.

Inför den stundande sommarperioden kommer Nöjeshuset skära ner på öppettiderna, allt för att det ska passa efter kundernas behov.

– Vi kommer att ha stängt måndagar och söndagar och satsa mer på de övriga dagarna är tanken. Dessutom kommer vi köra erbjudande för ungdomar, där de kommer kunna bowla för en billig peng, säger Tomas.

Till hösten sedan är tanken att Nöjeshuset ska växla upp inte bara ett steg utan två.

– Vi vill inte gå ut med allt än men det jag kan berätta är att det kommer serveras lunch från och med den 12 augusti i år. Sedan kommer vi att presentera fler nyheter lite längre fram, säger han och avslutar.

– Vi inleder lite smått redan i sommar men sedan kommer vi att växla upp ytterligare efter den 12 augusti där. Det kommer bli en hel del nyheter så det gäller att hålla utkik.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.