Så många väntas komma till premiären

Publiksnittet blir bara bättre och bättre för Kalmar FF som nu siktar på nya publikrekord. ”Målet är att höja snittet även i år”, säger Anders Klevsand.

Elias Håkansson

Elias Håkansson

Kl.06:44, 29 mars, 2017

Så många väntas komma till premiären
Kalmar FF kommer satsa extra hårt på att få ungdomar till årets hemmamatcher. Foto: Bildbyrån

Förra årets publiksiffra i hemmapremiären mot Smålandsrivalen Jönköpings Södra IF var den bästa på fem år då det kom hela 10 177 åskådare för att se Kalmar FF förlora med 1–0. Inför årets hemmapremiär mot IF Elfsborg är dock publiktrycket inte lika stort.

– Intresset är högt men det är svårt att säga. Vi hoppas på att vi kan landa någonstans närmare 8 000 åskådare om vi har tur med vädret, säger klubbchefen Anders Klevsand.

Kalmar FF har haft ett växande publiksnitt de senaste fyra åren och hoppas givetvis på en ökning även under 2017 även om det är publikintäkterna som ska stå för den stora ökningen.

– Vi hoppas såklart att vi kan höja publiksnittet ännu ett år, men framförallt har vi ett mål att öka publikintäkterna. Vi har satt ett mål på en ökning med cirka 350 000 kronor under 2017, säger Klevsand.

Vad betyder publiken för verksamheten?

– Oerhört mycket. Dels är det en tolfte spelare för laget men också även en av våra ekonomiska grundpelare i verksamheten. Rent generellt har vi Sveriges högsta publiksnitt per capita vilket vi är stolta över. Samtidigt kan vi inte vara nöjda med det utan vi vill sträva efter att fylla arenan ytterligare.

Hur ska ni göra det?

– På många sätt men ungdomar är morgondagens publik och vi vill få hit fler ungdomar och kommer därför bland annat att bjuda grundskolor runt om i Kalmar på entrén. Nu till premiären kommer det att komma runt 200 skolungdomar. Det sportliga resultatet skall inte heller underskattas. Spelar vi bra och tar mycket poäng kommer det mer publik, avslutar Anders Klevsand.

FaktaPublik i hemmapremiären:

2016: Kalmar FF – Jönköping Södra, 10 177 
2015: Kalmar FF – Helsingborg, 8 132
2014: Kalmar FF – Åtvidaberg, 7 037
2013: Kalmar FF – BK Häcken, 4 248
2012: Kalmar FF – AIK, 10 079

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Lokalbollen: Ängö kämpade hem en pinne trots vädersvårigheter

Sju matcher spelades i lokalfotbollen under måndagskvällen och vi har samlat ihop resultaten. Ängö BK mötte Hultsfred FK på hemmaplan, men största motståndaren blev vinden – "Det var väldigt svårspelat".

Viktor Jerner

Viktor Jerner

Kl.22:03, 26 juni, 2017

Lokalbollen: Ängö kämpade hem en pinne trots vädersvårigheter
Foto: Arkiv

Division 4 Östra

Ängö BK – Hultsfred FK 2-2

Målskyttar, Ängö BK: Jonathan Fredriksson, Anton Arvidsson.

Rikard Milton, tränare i Ängö BK: ”Det känns väl som att det var en match präglad av vinden, det var väldigt svårspelat. Vi hade motvind i första och då lyckades de sätta bra press och vi hade svårt att spela oss ur det. De tar ledningen med en frispark som vinden hjälper. I andra har vi medvinden och för spelet mer, och då kvitterar vi och sen tar ledningen. Tyvärr orkar vi inte stänga igen utan släppar in ett mål till. Så 2-2 är rättvist sett till matchen, men jag är besviken över vår första halvlek”.

Matchens lirare, Ängö BK: ”Daniel ”Kejsaren” Nielsen är väldigt stabil idag. Han är mittback och gjorde många viktiga brytningar, det skänkte trygghet i de stormigaste situationerna”.

Division 4 Södra

Madesjö IF – Växjö BK 1-5

Målskyttar, Madesjö: Adam Olofsson.

Boris Broberg, tränare i Madesjö IF: ”Det var rättvist så det är inte så mycket att säga om det, de var betydligt bättre helt enkelt. De har lite speed och löpvilja och duktigt passningsspel. De ledde med 2-0 när vi fick in vårt mål”.

Matchens lirare, Madesjö: ”Den som är bäst i vårt lag idag är Erik Ingemansson, han visade bäst kvalitet”.

Pukeberg BK- Lindås-Långasjö FF 2-2 (1-1)

Målskyttar Pukeberg: Simon Jonsson, Ümer Nuri Ibo

Philip Rosqvist, tränare, Pukeberg: ”Det var en tuff och jämn match och sett till matchen så var det ett rättvist resultat. Vi spelade inte så bra anfallsspel som vi önskade och det är därför vi inte vinner matchen. Jag ändå nöjd med en poäng och att vi kom tillbaka resultatmässigt två gånger och att vi lyckades kvittera på övertid”.

Matchens lirare Pukeberg: ”Det var jämt överlag”.

Målskytt, Lindås: Linus Henriksson 2

Göran Gunnarsson, tränare i Lindås/Långasjö: ”Vi gör en bra matchinledning där vi borde ha gjort några mål men oturen grinade oss i ansiktet denna kväll. För när vi äntligen tar ledningen så kvitterar Pukeberg omgående och det resultatet stod sig halvleken ut. Vi tappar lite där och Pukeberg är det bättre laget just då. I andra halvlek såg matchbilden ut som i början av matchen. Vi var det bättre laget och tar ledningen en kvart in i andra halvlek. Vi spelar bra och håller tillbaka Pukeberg men lyckas inte knyta ihop säcken för de flyttar upp laget och kvitterar i slutminuterna. Surt att inte vinna men tycker ändå killarna gör det bra. Vi följer vår matchplan under hela matchen”.

Matchens lirare: ”Rejäl laginsats från vår sida”.

Division 5 Södra

Alstermo IF – IFK Påryd 3-2 (0-1)

Målskyttar, Påryd: Rasmus Sellgren,  Adam Nilsson

Pontus Skruvik Nilsson, spelare, Påryd: ”Det var en dålig match från vår sida med bara långa bollar. Deras målvakt var spelfördelare och vi fastnade i deras sätt att spela. Kommer vi inte upp i normal standard riskerar vi åka på förluster och det var det som hände i dag. Trots att vi ledde matchen två gånger lyckas vi inte hålla tätt bakåt utan släpper in dem i matchen . Vi räcker inte till i dag samtidigt som Alstermo gör det bra utefter sina förutsättningar. Detta är bara att glömma och ta nya tag i nästa match”.

Matchens lirare, Påryd: ”Vi kan betydligt bättre”.

Flygsfors/Gadderås IF – Nöbbele BK 1-0 (0-0)

Målskytt, Flygsfors: Anton Isgren

Arben Sula, assisterande tränare i Flygfors: ”Det var jämt, vi mötte ett fysiskt tungt lag men jag tycker vi ändå hade kontroll på dem. De var bra på fasta situationer men vi höll dem borta från vårt mål. Vi har ju tidigare inte haft marginalerna med oss men ikväll får vi äntligen utdelning för allt slit. Detta var våra första poäng för säsongen och nu känns det att vi är med i kampen om nytt kontrakt igen. Jag är jättestolt över grabbarna . Det var skönt att äntligen få vinna”.

Matchens lirare: ”Laget är matchens lirare”.

Ingelstad IK – Tvärskog IF 2-2 (1-1)

Målskyttar, Tvärskog: Jesper Ternow Blomberg, Erik Karlsson

Tobias Karlsson, tränare i Tvärskog: ”Chansmässigt var det en jämn match, de hade väl mer boll än vad vi hade men det var medvetet från vår sida. Vi gör en bra bortamatch och jag är nöjd med en poäng mot ett svårspelat Ingelstad. Vi lyckades kvittera två gånger och visade upp en bra moral och kämparanda. Poängen innebar att vi lyckades behålla vårt försprång gentemot Ingelstad i toppen”.

Matchens lirare: Jacob Elmblad, Jakob Ternow Blomberg

Division 6 Kalmar/Öland

Högsrum – Kalmar City

Vi har sökt både Högsrum och Kalmar City utan resultat.

Text: Viktor Jerner & Nicke Grozdanovski.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Lindås/Långasjö - Pukeberg

Tuff match väntar Lindås/Långasjö

I kväll, måndag, spelar Lindås/Långasjö bortamatch mot Pukebergs BK. En match som tränare Göran Gunnarsson tror blir en tuff tillställning för laget.

victorgrusell

victorgrusell

Kl.14:06, 26 juni, 2017

Tuff match väntar Lindås/Långasjö
Göran Gunnarsson Foto: Arkiv

Lindås/Långasjö har med tre raka segrar i division 4 södra parkerat på en andraplats i tabellen. I senast matchen vann laget med hela 7-0 mot Gullabo/Gullaboås och formen pekar spikrakt uppåt. I kväll spelar laget på bortaplan mot Pukebergs BK, en match som huvudtränare Göran Gunnarsson på förhand tror blir en tuff tillställning.

– Pukeberg är ett duktigt lag. Vi slår lite i underläge, vilket jag tror kan passa oss, säger Gunnarsson.

Laget laddade upp inför kvällens match med en träning i går och truppen ser bra ut, trots det saknas Robert Pavic, Rasmus Elmgren och Noah Magnusson inför kvällen match. Där ett tätt spel kommer att bli en viktig nyckel till tre poäng.

– Vi hade en hyffsad träning i går efter midsommar och det känns bra i truppen. Det kommer att bli viktigt att försöka hålla ihop spelet och att vara täta, säger Gunnarsson.

Vad vet du om Pukeberg?

– Jag vet att det är ett ungt lag som är på gång och har spelat ihop ganska länge. De har Philip Rosqvist i laget som är förmodligen är en av de bästa mittfältarna i serien. De har även målvakten Robert Jonsson som lämnade oss för Pukeberg inför säsongen, som vi känner väl.

Vad vill du se av ditt eget lag i kväll?

– Att vi står upp och gör vårt bästa och försöker hitta vårt egna spel. Det kommer att bli en tuff match och det gäller att vi är med hela tiden.

Matchen spelas klockan 19:00 på Pukevallen.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Nya generationen på frammarsch hos Lindås-Långasjö

Lindås-Långasjö har en spännande yngre generation på gång. Under den första halvan av säsongen har ett helt koppel med talanger födda på 2000-talet fått chansen i division 4.

Karl-Oskar Karlsson

Karl-Oskar Karlsson

Kl.09:07, 24 juni, 2017

Nya generationen på frammarsch hos Lindås-Långasjö
Reza Mohammadi, Noah Magnusson, Hugo Karlsson och Oscar Svensson har gjort det bra i Lindås-Långasjö under våren. Foto: Karl-Oskar Karlsson

I Lindås-Långasjös trupp återfinns rutinerade spelare som Kim Johansson, Dan Ask, Alexander Hellborg och Linus Henriksson, för att nämna några. Under våren har ett gäng yngre förmågor fått chansen – och tagit den.

– Det har gått bra, det är bara att fortsätta kämpa på och träna hårt. Man vill ju vara med och bidra så mycket som det bara går, säger anfallaren Hugo Karlsson, som har startat de allra flesta matcherna.

Noah Magnusson har gjort sig känd som en riktig matchvinnare – när han vid två olika tillfällen har hoppat in i matcherna och avgjort dem.

– Det har gått bra, kul att få vara med hjälpa laget, säger han.

Oscar Svensson har fått chansen i en match mellan stolparna.

– Det gick helt okej, jag är nöjd. Det är bara att träna på och visa att jag vill ha fler chanser, säger han.

Alla framhäver de den goda stämningen och lagsammanhållningen i Lindås-Långasjö som en nyckel till årets framgångar. För tillfället ligger man tvåa i den stentuffa södra division 4-serien.

– Vi har ett väldigt härligt gäng där både de yngre och äldre spelarna kan umgås och skoja med varandra, säger Hugo Karlsson.

Tränare Göran Gunnarsson:

– De här unga grabbarna har gjort det jättebra och blir bättre för varje dag som går. Framtiden ser minst sagt ljus ut för Lindås-Långasjö, säger han och framhäver även Jesper Sjöfors och Jacob Arvidsson som gjort en stark vår på Lindåsvallen och Långasjö IP.

Vad har ni för mål med andra halvan av säsongen?
– Vi ska ligga i toppen och fightas, helt klart, säger Hugo Karlsson.

– Absolut, vi har en väldigt bred trupp, men serien är jämn. Vi ska kriga på och vara med så högt upp som vi bara kan, säger Noah Magnusson.

FaktaYNGLINGARNA I LINDÅS-LÅNGASJÖ:
Reza Mohammadi, född 2000.
Hugo Karlsson, född 2000.
Oscar Svensson, född 2000.
Jesper Sjöfors, född 2000.
Noah Magnusson, född 2001.
Jacob Arvidsson, född 2001.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Emmabodason ordinarie i klassisk klubb

24-åringen från Emmaboda har tagit en ordinarie plats i anrika Östers IF som skuggar topplagen i Superettan. "Det har gått över förväntan, jag känner att jag är med och bidrar varje match", säger Mattias Pavic.

Karl-Oskar Karlsson

Karl-Oskar Karlsson

Kl.06:54, 23 juni, 2017

Emmabodason ordinarie i klassisk klubb
Mattias Pavic (till vänster) har tagit en ordinarie tröja i anrika Östers IF som är nykomlingar i Superettan. Foto: Bildbyrån

Mattias Pavic listar Emmaboda IS som moderklubb, och har även tillhört Kalmar FF:s organisation under ett antal år.

Efter några år i division 1 och Oskarshamns AIK var tanken att 24-åringen skulle lämna för spel i Östers IF till den här säsongen. Pavic skrev på ett kontrakt med Öster förra sommaren, som då låg i samma serie som Oskarshamn.

– De tycket inte det var någon bra lösning att spela kvar när jag ändå var klar för Öster. Så klubbarna löste det så jag kunde gå redan förra hösten, säger han.

Ett byte han knappast lär ångra. Öster avancerade upp till Superettan och årets säsong har nykomlingen öppnat upp starkt. För tillfället parkerar laget på femte plats, fem poäng upp till Helsingborg, som innehar kvalplatsen mot allsvenskan. Dock är det bara tre poäng ner till negativt kval i den extremt jämna tabellen.

– Det är ett getingbo, hela serien. Tar man en seger kan man klättra väldigt mycket. Det gäller att ligga i nu och fortsätta. Vi hade som mål inför säsongen att hänga kvar och etablera oss som ett elitlag igen. Det är extremt viktigt för en förening som Öster.

Hur känns det att representera en sådan anrik klubb?
– Självklart är det jättestort. Man märker på stan att det är många 40- och 50-åringar som verkligen engagerar sig i Öster. Många av dem som var med på storhetstiden.

Sedan omgång fyra har Emmabodasonen varit ordinarie i startelvan. Dessutom har han mäktat med ett mål och en assistpoäng från sin backposition.

– Jag har fått spela mycket vänsterback, som kanske inte är min bästa position, men det har ändå gått bra. Helt klart över förväntan. Jag känner att jag är med och bidrar varje match.

Har du något särskilt mål du vill uppnå med din tid i Öster?
– Inget speciellt så, utan att jag vill spela mycket och bidra till laget. Vi har haft ett internt mål att komma topp åtta. Det hade varit fantastiskt.

På söndag väntar Varberg hemma på Myresjöhus Arena. Då förväntas 24-åringen från Emmaboda återigen starta i en av svensk fotbolls mest klassiska lag.

– Så det blir ett lugnt midsommarfirande för min del, säger han och skrattar.

FaktaNamn: Mattias Pavic.
Ålder: 24.
Längd: 167 cm.
Vikt: 68 kilo.
Position: Ytterback.
Moderklubb: Emmaboda IS.
Aktuell: Ordinarie som ytterback i Östers IF i Superettan.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Lokalbollen: decimerade Kalmar AIK föll trots tapper kamp

Hela 15 matcher spelades i lokalfotbollen under onsdagskvällen. Kalmar AIK:s spelarbrist ledde till en bitter förlust mot Älmeboda/Linneryd. "De dikterade spelet helt".

Redaktionen

Redaktionen

Kl.22:06, 21 juni, 2017

Lokalbollen: decimerade Kalmar AIK föll trots tapper kamp
Foto: Arkiv

Texten uppdateras i takt med att matchrapporteringen kommer in.

Division 2 Östra Götaland

Torns IF – Nybro IF 3-0

Läs mer om matchen här på 24Nybro.

Division 3 Sydöstra Götaland

FK Älmeboda/Linneryd – Kalmar AIK 0-3

Erik Johansson, tränare i Kalmar AIK: ”Det är tufft med folk nu så det handlar om att överleva bara. Vi hoppas vi får tillbaka lite folk nästa vecka istället. Det var något hack neråt nu tyvärr, vi hade jättetufft att få tag i bollen, de dikterade spelet helt. De skapade inte alls mycket chanser, men de håller i bollen bra. Nu får vi fokusera på att få tillbaka folket så att vi kan träna ordentligt”.

Matchens lirare, Kalmar AIK: ”Nej, det var ingen som utmärkte sig särskilt idag”.

Division 4 Östra

Hossmo BK – Fågelfors IF 8-0 (2-0)

Målskyttar Hossmo BK: Willy Kulmala 4, Anders Ivarsson, Tobias Jacobsson, Axel Beke, Erik Arvidsson.

Joachim Lantz, tränare i Hossmo BK: ”De orkade helt enkelt inte. Vi var rätt överlägsna från start till mål. De hade några få uppstick men inte mer än så. I halvlek bestämde vi oss för att lägga i en växel till. Det gjorde att vi kunde dra ifrån rejält och låta några unga killar göra debut i A-laget”.

Matchens lirare Hossmo BK: ”Willy Kulmala. Gör du fyra mål förtjänar du det”.

Smedby BOIK – IFK Tuna 6-0 (2-0)

Målskyttar Smedby BOIK: Idris Eliassi 3, Fredrik Pettersson 2, Jalal Eliassi.

Håkan Gustafsson, tränare i Smedby BOIK: ” Första 30 gör vi det riktigt bra. Vi dominerar och gör både ett och två mål. Efter det går vi ner oss lite och tappar fokus fram till halvlek. I andra dominerar vi totalt. Det är spel mot ett mål och de få chanserna de får är efter misstag av oss. Ser man över hela matchen gör vi en fantastisk insats.

Matchens lirare Smedby BOIK: Fredrik Pettersson. Han är väldigt viktig för oss och vinner varenda duell. Sen sprider han positiv stämning i laget hela tiden.

Kalmar Södra IF – Västerviks FF 1-1 (0-1)

Målskyttar Kalmar Södra IF: Anton Johansson.

Johan Mosen, tränare i Kalmar Södra IF: ”Vi gör en bra prestation idag. Framförallt slarvar vi inte lika mycket som tidigare och släpper inte till lika mycket. Första halvlek gör vi hyfsat bra. Trots det är det Västervik som går in i paus med ledningen efter en fast situation. I andra får vi en man utvisad efter två gula. Ändå lyckas vi pressa ner dem och skapa mycket. Det gav oss utdelning i matchens sista sekund då vi kvitterade efter en frispark”.

Matchens lirare Kalmar Södra IF: ”Anton Johansson gör en bra match idag som innermittfältare.”

Division 5 Södra

IFK Påryd – Nöbbele BK 3-2 (2-1)

Målskyttar IFK Påryd: Adam Danielsson, Robert Allansson, Filip Jonsson.

Peter Karlsson, tränare i IFK Påryd: ”Vi börjar matchen jättebra och lyckas ta ledningen tidigt. Efter det jämnar spelet ut sig och matchen utvecklar sig till att bli jättejämn. Vi lyckas dock gå in i halvlek med en 2-1 ledningen efter att de kvittera i slutet. I andra var matchen fortsatt jämn. Det kunde gått åt vilket håll som helst. Vi får dock in 3-1 målet med sex minuter kvar. I slutet får de en straff som de förvaltar vilket gjorde det väldigt nervöst under de sista minuterna.”

Matchens lirare IFK Påryd: Malvakten Oskar Söderberg var bra idag. Även Felix Karlsson gör det bra.

Torsås Goif – Möre BK 0-2 (0-1)

Målskyttar Möre BK: Carl-Philip Mårtensson 2.

Fredrik Simonsson, tränare i Möre BK: ”Första halvlek är vi klart bättre än dem. Vi lyckas dock bara göra ett mål innan halvlek. I början av andra är vi tillbakapressade och de hade kunnat kvittera där. Men en bit in lyckas vi utöka ledningen. Efter det kändes det ganska stabilt. Om man ser över hela matchen gör vi en bra insats, trots att vi kunde ha gjort lite fler mål.”

Matchens lirare Möre BK: ”Julius Simonsson. Han blir framröstad av laget till det. Men jag vill lyfta fram hela laget som gör ett fantastiskt bra jobb idag”.

Vi har sökt Torsås BK utan resultat.

Tvärskogs IF – Flygsfors/Gadderås IF: 4-2 ( 4-2)

Mål Tvärskogs IF: Erik Karlsson 2, Tobias Karlsson, Tobias Sundenäng

Tobias Karlsson, tränare Tvärskogs IF: ”Jag fattar inte att de har noll poäng, de spelar jättefin fotboll. Vi får jaga mycket boll, vi spelar ett kampaktig spel med mycket vilja. Nöjd med poängskörden hittills i säsongen”.

Matchens lirare Tvärskogs IF: ”Erik Karlsson, laget gör en bra arbetsinsats generellt”.

Vi har sökt Flygsfors utan resultat.

Division 6 Kalmar/Öland

Högsrums FF – Persnäs AIF 4-3 (1-2)

Mål Högsrums FF: Magnus Johansson, Martin Persson 2, Andreas Persson

Andreas ”snurre” Persson, spelare Högsrums IF: ”Efter fem minuter trodde jag att vi skulle vinna med 8-0, vi gjorde tidiga mål. Trodde att det skulle bli en lätt match, de vänder och leder i halvtid. Ingen välspelad match från något av lagen. Vi kvitterar sista kvarten och gör tre snabba mål. Vänder på steken trots en riktig skitmatch”.

Mål Persnäs AIF: Gyam Safi 3

Torsten Luks, tränare Persnäs AIF: ”Jag är besviken, vi skulle ha vunnit och hade så mycket chanser att vi var bättre men de gör fler mål än oss, så enkelt är det. Oavsett om det är allsvenskan eller division 6 så är det tuffa matcher”.

Matchens lirare Pärsnäs AIF: Gyam Safi

Division 6 Emmaboda

Johansfors – Konga

Inställd på grund av spelarbrist.

Kosta IF – Alsjöholms IF 2-5 (2-1)

Mål Alsjöholms IF: Arif Bodkanlou 3, Tobias Pettersson, Rostan Osmanaou

Woriya Dodkanlou, tränare Alsjöholms IF: ”Vi var inte med alls under första halvlek, vi står på hälarna och bara tittar på bollen. I andra går vi ut som ett helt nytt lag. Vi hoppas plocka poäng under de sista matcherna innan uppehållet!”

Matchens lirare Alsjöholms IF: Mattias Nilsson, Ahmad Jabar

Orrefors IF – Skruv 0-0 

Emil Ejermo, tränare Orrefors: ”Det var en väldigt jämn match. De var bättre under första halvleken, men vi tog tag i det och klev upp under andra halvleken. Två starka försvar som möttes idag, och resultatet var helt rättvist”.

Matchens lirare, Orrefors: ”Isak Boers jobbade kopiöst för laget”.

Örsjö IF – Flerohopp GOIF 0-3 (0-2)

Målen, Flerohopp: Mattias Evestål, Sebastian Bertilsson, Michael Olsson.

Peter Makin, tränare Flerohopp: ”Vi gjorde en bra match från första minuten till det sista. Vi genomförde matchen väl idag. Vi kunde hålla i bollen, och spelade som vi ville. Vi rullade på bra mellan spelarna, och idag var det bra fotboll vi fick se”.

Matchens lirare, Flerohopp: ”Hela laget förtjänar beröm idag”.

Vi har sökt Örsjö för en kommentar utan resultat.

Division 2 Mellersta Götaland dam

Emmaboda IS – Växjö BK

Vi har sökt Emmaboda för kommentar utan resultat.

Division 3 Östra dam

IFK Borgholm – Rödsle 0-1 (0-0)

Andreas Prins, tränare Borgholm: ”Tabellen ljuger lite. Vi är ett av de bättre lagen. Vi är få som faktiskt spelar fotboll, och inte sparkar fotboll. Vi gjorde en bra match, och jag är helt nöjd. Synd att resultatet inte gick till vår fördel, men vi kommer tillbaka starkare”.

Matchens lirare, Borgholm: ”Johanna Kofot var stabil i målet”.

Text: Viktor Jerner, Filip Edvardsson, Daniele Guglielmin, Annie Johnsson.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.